Tovább olvasom

St Aubyn, Edward

Patrick Melrose 1. – Nincs baj, Baj van, Van remény

starsBetöltés...

 

Fordította: Csonka Ágnes
Megjelenés dátuma: 2018-08-08
Terjedelem: 457 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789636767112
3 999 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

A legfelsőbb körökhöz tartozó, mesés gazdagságban élő David Melrose kegyetlenül uralkodik boldogtalan feleségén és ötéves fián, Patricken. A szadista apa mellett felnövő fiúból heroinista lesz, aki a második kisregény elején apja hamvaiért indul New Yorkba. Patrick apja emlékével együtt függőségétől is megszabadul, majd maga is családot alapít.

Edward St Aubyn megmutatja a hanyatló brit arisztokrácia, a tökéletes dekadencia, erkölcstelenség, kapzsiság, sznobizmus és kegyetlenség világát.

A Patrick Melrose-regényfolyamot két kötetben adjuk közre. Az első három kisregényt (Nincs baj, Baj van, Van remény) augusztusban, az utolsó kettőt (Létszükséglet, Végül) pedig ősszel vehetik kezükbe magyarul az olvasók.

Benedict Cumberbatch főszereplésével készült sorozat St Aubyn művéből már elérhető az HBO GO-n!

Kategória:

„Néha a kiváltságosok látványos felvonulása, néha pedig a többiek zavara és irigysége erősítette meg az emberben azt az érzést, hogy a csúcson van. Néha egy csinos lány elcsábítása teljesítette be ezt a fontos feladatot, máskor pedig egy elegáns mandzsettagomb is elegendő volt hozzá.”

A szerző további könyve

20%
Edward St. Aubyn
Patrick Melrose 2. – Ami kell, Végül
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

St Aubyn, Edward

Edward St Aubyn 1960-ban született Londonban. Összesen nyolc regénye jelent meg, ebből öt az önéletrajzi ihletésű Patrick Melrose-sorozat, melynek negyedik kötetét, az Ami kellt 2006-ban többek között Booker-díjra jelölték.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja