Tovább olvasom

Ming-yi, Wu

Rovarszemű ember

starsBetöltés...

 

Fordította: Major Kornélia
Megjelenés dátuma: 2018-03-01
Terjedelem: 400 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789636766511
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Vajo-vajo szigetét minden másodszülött fiúnak el kell hagynia aznap, amikor betölti tizenötödik életévét – így áldozzák fel a tengeristennek. Atile’i a legerősebb úszóként és a legjobb csónakosként elhatározza, hogy dacol a sorssal, és ő lesz az első, aki életben marad.

Alice, akinek férje és fia is örökre eltűnt a hegyekben, tengerparti házában csendben készül az öngyilkosságra. Tervét azonban keresztülhúzza a Tajvan partjainak ütköző hatalmas szemétsziget, amelyen Atile’i menedéket talált.

A katasztrófa után Alice a fiúval elindul a hegyekbe néhai férje nyomában, abban reménykedve, hogy megfejti családja eltűnésének rejtélyét. Útjukon feltámadnak az emlékek, különös kapcsolat alakul ki köztük, és feltárul egy sötét titok, amely arra készteti Alice-t, hogy megkérdőjelezzen mindent, amit addig tudott.

Kategória:

„...ha olyan színeket akarok látni, amiket más még nem látott, akkor olyan helyre kell mennem, ahol más még nem járt.“

A szerző további könyve

20%
Wu Ming-yi
Az ellopott bicikli

starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

Ming-yi, Wu

Wu Ming-yi 1971-ben született Tajvan szigetén. Számos regény, novella, esszékötet és ismeretterjesztő mű szerzője, melyekben sokat foglalkozik az ökológia kérdéseivel. Az ellopott bicikli című regénye 2018-ban felkerült a Nemzetközi Man Booker-díj hosszú listájára.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja