Tovább olvasom

Boldizsár Ildikó

Hamupipőke Facebook-profilja – Meseterápiás esetek

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-04-12
Terjedelem: 272 oldal

 

Méret: 140 x 215 mm
Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9789636767495
3 499 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Egy lány hamis online személyiségbe menekül, hogy szeretetet és elfogadást találjon. Börtönbüntetésüket töltő anyák néhány napra találkozhatnak gyermekeikkel, ha vállalják, hogy ugyanannyi idővel meghosszabbodik a büntetésük. Egy férfi a felesége és fiatal szeretője között vergődik, ám képtelen dönteni…
A válság legmélyebb pontján mindannyian úgy döntöttek, hogy a meseterápia segítségével oldják meg helyzetüket. Összesen kilenc történet tárul fel Boldizsár Ildikó legújabb kötetében, mely egyúttal a Metamorphoses Meseterápiás Módszer több mint száz módszertani elemének átfogó ismertetése is, izgalmas és elgondolkodtató élethelyzeteken keresztül. Az eredetileg a német olvasóközönség számára írt mű egyszerre bevezetés a meseterápiába, szintetizáló újragondolása egy közel húszéves praxisnak, s nem utolsósorban hasznos kézikönyv öngyógyító mesés utakhoz is.

„Bízom benne, hogy ez a könyv nemcsak kapaszkodókat és inspiráló ötleteket ad néhány életválság vagy elakadás mesékkel történő megoldásához, hanem abban is segít, hogy a meseterápia iránt érdeklődők megismerhessék a Metamorphoses Meseterápiás Módszer minden elemét. Mert végül is valóban most először található minden lényeges alkotóelem együtt, egy kötetben, méghozzá esettanulmányok kíséretében.”         Boldizsár Ildikó

„A Hófehérke-kép végképp szertefoszlik bennem, de a tudatomban éles kontúrokkal megjelenik egy másik női alak. Szalad lefelé a lépcsőn, s csak az egyik lábán van cipő. A cipő párját egy férfi tartja a lépcső tetején. Kétség nem fér hozzá: ez a lány is menekül. Felismerem a mesét, és tudom: a cipős jelenetben immár harmadszor teszi ezt. Harmadszor menekül el ugyanabból a szituációból.”

A szerző további könyvei

20%
Boldizsár Ildikó
A királyné, aki madárnak képzelte magát
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Boldizsár Ildikó
Mesék a felnőtté válásról
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Boldizsár Ildikó

Boldizsár Ildikó 1963-ban született Dunaújvárosban. A Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója, közel negyven könyv szerzője.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja