Tovább olvasom

Marías, Javier

Beleszerelmesedések

starsBetöltés...

 

Fordította: Mester Yvonne
Megjelenés dátuma: 2018-08-06
Terjedelem: 408 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789636767754
3 599 Ft2 879 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

María, a madridi könyvkiadó munkatársa hetek óta észrevétlenül figyel egy házaspárt, akik mindennap ugyanott reggeliznek, ahol ő. Egyik alkalommal egy újság címlapján látja viszont a férfit, akit brutális módon megkéseltek egy parkolóban. Később megismerkedik Luisával, az özveggyel, aki magára maradt két gyermekükkel, és nem képes feldolgozni férje halálát. Különös kapcsolatuk hátterében történetek sokasága tárul fel, melyek mind a szerelem témáját járják körül – amely a legfelemelőbb dolog lehet az életben, ugyanakkor kegyetlen és aljas tettekre is késztethet. Elviselhető-e, ha büntetlenül marad a bűn? Önzés-e valaki visszatérését kívánni egy tragédia után, vagy jobb volna-e, ha szerelmeink és halottaink mihamarabb és végérvényesen eltűnhetnének az életünkből, miután letelt az idejük?

Kategória:

„Nem áhítozhatunk arra, hogy mi legyünk az elsők vagy a legjobbak, el kell fogadnunk azt, ami van: mi vagyunk a maradék, a felesleg, a túlélők, akik még kéznél vannak, a kiárusítás utolsó darabjai; és ebből a nem túl hízelgő helyzetből fakadnak a legnagyobb szerelmek és a legszebb családok, ebből származik mindenki...”

A szerző további könyvei

20%
Javier Marías
Berta Isla
starsBetöltés...

3999 Ft 3199 Ft

20%
Marías Javier
A szívem fehér
starsBetöltés...

3599 Ft 2879 Ft

Marías, Javier

Javier Marías 1951-ben született Madridban. Tizenhárom regény, több novelláskötet és számos esszé szerzője, 2006 óta a Spanyol Királyi Akadémia tagja, akit az egyik legfontosabb ma élő spanyol elbeszélőnek tartanak. Műveit negyven nyelven, ötven országban olvassák világszerte.

Magyarul olvasható regényei:
Beleszerelmesedések
Holnap a csatában gondolj rám
Rossz kezdet

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja