Nincs borító feltöltve ehhez a könyvhöz. :-(

Tovább olvasom

Porter, Max

A bánat egy tollas állat

starsBetöltés...

 

Fordította: Totth Benedek
Megjelenés dátuma: 2020-03-05
Terjedelem: 136 oldal

 

Méret: 110 x 185 mm
ISBN: 9789635182862
3 299 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy Varjú: félig gyógyító, félig szemfényvesztő csaló, aki nem akart mást, csak segíteni két kisfiúnak, akik elveszítették az édesanyjukat. El is repült Londonba, és megígérte a fiúk apjának: velük marad, amíg szükség lesz rá. A kétségbeesett férfi szép lassan megszokta, hogy a Varjú mindig ott van velük. Amikor esznek, amikor alszanak, amikor az apa Ted Hughesról szóló könyvét írja, és minden pillanatban, amikor fiaival együtt azért küzd, hogy formát adjon az alaktalan fájdalomnak, ami az életükből lett, és minden nap egy kicsit elviselhetőbb legyen az előzőnél.

Max Porter három szólamban – az apa, a fiúk és a Varjú hangján – mesél a gyászról, a fájdalomról, az elfogadásról és a továbblépésről. Hatalmas kritikai visszhangot kiváltó első kötete bravúros nyelvi játékokban gazdag, megrázó és meglepő kisregény.

Kategória:

„Varjú kikapcsolta a tévét, és egy játékot javasolt. – Fiúk – kezdte –, mindketten építsétek meg, ide a padlóra, az anyukátok modelljét. Úgy, ahogy emlékeztek rá! Az nyer, aki a legjobb modellt építi. Nem a legélethűbbet, hanem a legjobbat, a legigazabbat. A díj a következő… – mondta Varjú, hátrasimítva a fiúk frissen mosott haját – …a legjobb modellt életre keltem, egy élő anyuka fog ágyba dugni benneteket.”

A szerző további könyve

20%
Lanny

starsBetöltés...

3699 Ft 2959 Ft

Porter, Max

Max Porter 1981-ben született Angliában. Első regényével, amely közel harminc nyelven jelent meg, elnyerte többek között a The Sunday Times „Az év fiatal írója” díját és a Dylan Thomas-díjat.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja