Tovább olvasom

Egan, Jennifer

Az elszúrt idő nyomában

starsBetöltés...

 

Fordította: Simon Márton
Megjelenés dátuma: 2019-07-25
Terjedelem: 448 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
Kötés: FÜLES, KARTONÁLT
ISBN: 9789636767556
3 699 Ft

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Bennie sikeres producer, akinek számos zenekar köszönheti berobbanását a köztudatba, ám a 21. századi ipari popzene szintetikus világa új kihívások elé állítja. Egykori jobbkeze, Sasha terápiára jár, hogy legyőzze kleptomániáját, és mindent megtesz, hogy kicsapongó évei után beilleszkedjen a „normálisok” közé. Scotty, Bennie egykori garázszenekarának gitárosa öregkorára végre révbe ér: rajongók ezrei bálványozzák… A könyv legkülönbözőbb szereplői felbukkannak egymás életében, majd eltűnnek, hogy újra, akár évtizedek múltán, visszatérjenek. Mindannyian a nagy amerikai álmot kergetik, ám az idő múlásával elkerülhetetlenül felnőnek, s eközben csak egyetlen dolog örök és állandó: a zene iránti végtelen szenvedélyük. Sorsuk, vágyaik és döntéseik meghökkentően fonódnak össze a mesteri szöveglabirintussá szőtt elbeszélésekben, végigvezetve az olvasót a nyolcvanas évek amerikai punkbandáitól a kilencvenes évek zeneiparán át a nem is olyan távoli jövőig, ahol a rajongás a legnagyobb árucikk.

 

„Szex, drogok és rock & roll – lepusztulás, legendává válás, újrakezdés. A teljes palettát látjuk a legelejétől a legvégéig és vissza. Mint egy felejthetetlen rockkoncert: életre szóló élmény.
Hát, ilyen ez a regény.” – Simon Márton

Kategória:

„Hallani, ahogy a zene megszületik, ez volt a lényeg: az emberek, a hangszerek, a lehasznált felszerelés, ahogy az egész egyszer csak váratlanul összeáll a hangok tökéletes szerkezetévé, valami élő, lágy egésszé.”

A szerző további könyve

20%
Manhattan Beach

starsBetöltés...

4299 Ft 3439 Ft

Egan, Jennifer

Jennifer Egan 1962-ben született Chicagóban. Az elszúrt idő nyomában 2011-ben elnyerte a Pulitzer-díjat, és azóta több mint 30 nyelvre lefordították.

Credit: Pieter M. Van Hattem /Visalux

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja