Tovább olvasom

Boldizsár Ildikó

Hamupipőke Facebook-profilja – Meseterápiás esetek

starsBetöltés...

 

Megjelenés éve: 2018
Terjedelem: 572 oldal

 

Méret: 123 x 203 mm
ISBN: 9789636767495
3 499 Ft2 799 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény!

Előjegyezhető

Tervezett megjelenés: 2018. május 1.

Boldizsár Ildikó legújabb kötete egyéni és csoportos eseteket mutat be a szerző praxisából, a problémák és a kliensek sokféleségével bizonyítva a meseterápia változatos és széleskörű alkalmazási lehetőségeit. Többek között egy motiválatlan gimnáziumi fiúosztály; börtönbüntetésüket töltő anyák és gyermekeik; egy sikeres, ám kórosan elégedetlen középkorú férfi; egy életközépi válságba került nő és egy szerelmi háromszögben vergődő, döntésképtelen pár történetét ismerheti meg az olvasó, a terápiához tartozó mesékkel együtt.

A kötet 2018 őszén németül is megjelenik.

„A Hófehérke-kép végképp szertefoszlik bennem, de a tudatomban éles kontúrokkal megjelenik egy másik női alak. Szalad lefelé a lépcsőn, s csak az egyik lábán van cipő. A cipő párját egy férfi tartja a lépcső tetején. Kétség nem fér hozzá: ez a lány is menekül. Felismerem a mesét, és tudom: a cipős jelenetben immár harmadszor teszi ezt. Harmadszor menekül el ugyanabból a szituációból.”

A szerző további könyve

20%
Boldizsár Ildikó
Mesék a felnőtté válásról
starsBetöltés...

3499 Ft 2799 Ft

Boldizsár Ildikó

Boldizsár Ildikó 1963-ban született Dunaújvárosban. A Metamorphoses Meseterápiás Módszer megalkotója, közel negyven könyv szerzője.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja